Wat zijn wij

De Muggenblazers uit Haarlem is een vijftienkoppig dweilorkest dat voor een vrolijke muzikale ondersteuning zorgt tijdens diverse Haarlemse evenementen. Ook buiten Haarlem wordt het orkest regelmatig uitgenodigd.

Om de kwaliteit en het repertoire op peil te houden is enige oefening gewenst, vandaar dat iedere maandagavond de instrumenten uit de koffers komen en menig nummertje op de lessenaar komt te staan. Het repertoire is zeer gevarieerd en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe nummers..

Topdrukte is er vanaf half November tot eind December. Als de Goedheiligman in het land is, dan zijn de Muggenblazers ook ieder weekend actief in eigen, keurig verzorgde pakken. Tijdens de Kerstperiode wordt het zeer uitgebreide Kerst-repertoire gespeeld en indien gewenst verschijnen de Muggenblazers als Dickens-Orkest.

De Muggenblazers hebben zowel een eigen website alsmede een Facebook-pagina. Op de website staat alle informatie van de Muggenblazers. Indien mogelijk, volgt er na ieder optreden een fotoreportage c.q. een filmverslag.

In principe zijn de Muggenblazers het gehele jaar te boeken voor ieder evenement en/of gelegenheid.
Uiteraard is het een goede zaak om tijdig te boeken. U kunt een e-mail sturen naar:
info@muggenblazers.nl voor al uw vragen.

Met muzikale groet!
De Muggenblazers.